O le faatauina atu o pamu vevela a Siamani e 111% pe a faatusatusa i le kuata muamua o le 2022

E tusa ai ma le Federation of German Heating Industry (BDH), o faʻatauga faʻatau i le maketi afi afi na siitia i le 38 pasene i le 306,500 faiga faʻatau atu i le kuata muamua o le 2023. O pamu vevela sa sili ona manaʻomia.O le faʻatau atu o 96,500 iunite o lona uiga o se faʻaopoopoga o le 111% faʻatusatusa i le kuata muamua o le 2022.

pamu vevela sola

E tusa ma le afa o le 41 miliona fale o Siamani o loʻo faʻalagolago i le taimi nei i le faʻavevelaina o kesi, ma le isi kuata o loʻo faʻaogaina i le suauu.I se taumafaiga e faʻamalosia tagata e ona fale e faʻamalo a latou faʻamafanafana, na faʻaalia ai e Siamani se polokalame toe totogi ia Ianuari 2023 lea e ofoina atu i le 40% le tau o le faʻatau ma le faʻapipiʻiina o se pamu vevela.

O se isi mea e sili atu le malosi i ogaumu, pamu vevela-e pei o se ea malulu i tua-faʻaaogaina le eletise e faʻafefe ai le vevela mai se avanoa mafanafana i se nofoaga malulu.O le pamu e sili ona taatele o le pamu vevela puna'ea, lea e fa'aosoina le vevela i le va o se fale ma le ea i fafo.E ala i le suia o pusa kesi, o le gaosiga fou o pamu vevela e mafai ona faʻaititia le tau o le malosi i le tele90 pasene, ma tipi fa'aoso i le pe tusa o le kuata e fa'atatau i le kesi ma le tolu-kuata fa'atatau i se ili eletise po'o se fa'avevela.A'o maualuga le tau o le kaponi, o le a sili atu le taugata o le kesi, ma i se taimi umi, o pamu vevela o le a taugofie le fa'atau.

Bastian Distler, o se pule o oloa i Ketsch i saute-sisifo Siamani, sa mafaufau e toe faaleleia i se pamu vevela mo mafuaaga tau le siosiomaga, ae na ia tautino mai e le mafai ona ia faia e aunoa ma le fesoasoani.Fa'atauga ma fa'apipi'i e mafai ona tau i so'o se mea mai le €10,000 i le €30,000 (£8,700 i le £26,000; $11,000 i le $33,000) pe a fa'atusatusa i le €7,000 mo se fagu kesi fou. 

E ui o le polokalame e mautinoa lava e faigofie ai mo tagata Siamani ona teu faʻafaigaluega i le faʻaleleia o masini faʻavevela, ae o loʻo faʻateleina le faʻatau atu o pamu vevela.

ShenZhen SolarShine Renewable Energy Technology Co., Ltdose tagata gaosi oloa poto fa'afouina o malosiaga fa'afouina, matou te fa'atau atu pamu vevela puna'ea ma fa'avevela vai i le lalolagi atoa.
O le SolarShine na amata ona gaosia oloa vevela mai le 2006, ua avea nei ma se tasi o pamu vevela ma faʻamafanafana vai e taʻitaʻia ai le gaosiga i Saina.O lo'o fa'aauau pea ona tu'uina atu e SolarShine au'aunaga fa'ata'ita'iga fa'apolofesa ma oloa mo maketi i totonu o le atunu'u ma tagata fa'atau e omai mai le silia ma le 30 atunu'u.

/china-oem-factory-ce-rohs-dc-inverter-air-source-heat-ma-cooling-heat-pam-ma-wifi-erp-a-product/


Taimi meli: Me-13-2023