Va'aiga o le Maketi Fa'a'a'a'au Fa'a'a'a'a Fa'a'oloa Alamanuia mai le 2022-2031

Alamanuia chillers e masani ona faʻaaogaina e faʻamalo ai meafaigaluega faʻapisinisi e pei o masini masini, masini faʻapipiʻi tui, masini sputtering, ogaumu mama, masini faʻapipiʻi, accelerators, ma isi.

E tusa ai ma se lipoti fou ua faaulutalaina "Industrial Air Chiller Market", o le tau o le maketi o le ea chiller e tusa ma le USD 4.7 piliona i le 2021 ma ua faamoemoe e oo atu i le USD 7.3 piliona i le 2031, o le fua faatatau o le tuputupu ae faaletausaga o le 4.3% 2022-2031.

O le fa'atupula'ia o le mana'oga i le alamanuia o mea'ai ma meainu ua i ai se aafiaga lelei tele i le mana'omia o fale'oloa fa'alili ea malulu.E le gata i lea, o le siʻitia o tulaga tau tamaoaiga o le lalolagi ma le siʻitia o pisinisi taʻavale o loʻo aʻafia lelei ai le tuputupu aʻe o le maketi o meaʻai malulu malulu.

O le maketi o loʻo faʻateleina e le faʻatupulaia o fale gaosi oloa e pei o fale taʻavale ma palasitika.E le gata i lea, o le faʻateleina o le manaʻoga i le vaega o le malosi o loʻo saofagā foi i le faʻatupulaia o le maketi faʻamafanafana ea faʻamafanafana.

I le 2021, na pulea ai e Asia Pasefika le tupe maua mai le fa'amalo o le ea fa'ato'aga a le lalolagi, sosoo ai ma Amerika i Matu ma Europa.E le gata i lea, o le maketi i Asia Pasefika o loʻo faʻatupulaia i se CAGR maualuga, ona o le siʻitia o fale gaosi oloa ma isi pisinisi laiti ma feololo.

I le maeʻa ai o le lua tausaga o faʻamaʻi COVID-19 ma tui, ua matua faʻaitiitia le ogaoga o le faʻamaʻi, ma ua vave ona toe faʻaleleia le au taʻalo tele i le maketi.

SolarShine's KL fa'asologa fa'a'a'a'a fa'a'a'a'a fa'a'a'a'a fa'aa'a'a'a ose masini fa'aa'aisa fa'aa'a'a'a maualuga-maualuga, fa'asaoina le malosi, fa'aa'oa'oga fa'aauau i luga o le fa'avae o pamu vevela.Fuafuaina ina ia fa'atino e le iunite lona fa'amalieina lelei i so'o se taimi, so'o se mea.

Ole malosi ole malulu ole SolarShine series chillers e sau mai le 5KW-70KW, lea e mafai ona faʻamalieina atoatoa manaʻoga o manaʻoga faʻamafanafanaga eseese.

Tulaga lelei:
– Evaporator apamemea lapopoa.
– Fa'aola lelei ili fa'asaoina 30% malosi.
– Stable Stable compressor lapopoa.
- Faʻatonu saʻo le vevela ma le faʻaogaina faigofie.
– Vaega eletise tumau.
– Saosaoa fesuiai vevela vave o condenser.

ata o le ea malulu chiller mataupu faavae galue


Taimi meli: Iuni-26-2022