2022 Saina pamu vevela auina atu i fafo ma maketi faava o malo atinae forum

I le fonotaga Iulai 28, Thomas Nowak, Failautusi Aoao o le European heat pump Association (EHPA), na faia se lipoti autu i luga o le alualu i luma lata mai ma le vaaiga o le maketi pamu vevela Europa.Na ia taʻua i tausaga talu ai nei, o le faʻatauga o pamu vevela i 21 atunuu Europa na faʻaalia ai se tulaga maualuga i luga o tausaga.E talitonu foi i lalo o le tulaga faigata faavaomalo ma le puipuiga o le siosiomaga, o pamu vevela o tekinolosi autu ia e faʻaitiitia ai le tau o le malosi o Europa, lagolago le tamaoaiga mama ma faʻamalosia le saogalemu o le atunuʻu.I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻatalanoaina e Europa ma faʻatulagaina se faʻatauga maualuga atu o pamu vevela i le 2030.

pamu vevela

Weng Junjie o le Weikai Testing Technology Co., Ltd. na fofogaina se tautalaga ma le autu o le "avanoa ma mea e manaʻomia mo le faʻatau atu o pamu vevela i Europa ma Ausetalia i lalo o le tulaga eseese".Na ia ta’ua e faapea, i le vaitau o le fa’ama’i, ua fa’atupula’ia le mana’omia o pamu vevela i atunu’u atia’e ma atunu’u e pei o Europa, Amerika ma Ausetalia.Ina ua maeʻa ona faʻatumauina le televave o le faʻatupulaia o pamu vevela a Saina i le 2021, na latou faʻatumauina le fua faatatau o le tuputupu aʻe o tausaga taʻitasi e sili atu nai lo numera lua mai ia Ianuari ia Me 2022. I le taimi ma le umi, o le aʻafiaga o le faʻamaʻi e le tumau, o le filemu o le lalolagi e tumau. o le autu autu, ma le lanumeamata ma le maualalo-carbon o le itu lautele o le lumanai.Na faʻaalia foʻi faʻamatalaga auiliiliga o manaʻoga o tulafono a le EU i luga o le auina atu i fafo o pamu vevela, manaʻoga malosi, manaʻoga avanoa ma isi.

Dr. Martin SABEL, Failautusi Aoao o le German Heat Pump Association, faʻasoa le "atinaʻe ma le vaʻaiga o le maketi pamu vevela Siamani i le 2022".I lana lipoti, na ia faʻalauiloaina tekinolosi pamu vevela i auiliiliga.Fa'afetai i sini mata'utia o le tau a Siamani, o le pamu vevela o lo'o fa'atumauina le malosi o le tuputupu a'e i Siamani i tausaga talu ai nei, ma o lo'o lautele pea le atina'e i le lumana'i.Ae i le taimi lava e tasi, o faʻafitauli o le siʻitia o le tau o le eletise ma le maualuga o lafoga i luga o le tau o le eletise e tatau ona foia vave.

Chu Qi, sui pule sili o le Baishiyue pulega faufautua (Beijing) Co., Ltd., na faailoa mai le alualu i luma o le faaitiitia o le emission i le lalolagi, le aafiaga o le faalavelave Ukrainian i le faaitiitia o le emission, ma le fua o le lalolagi ea puna vevela maketi maketi i 2021 E talitonuina o le faʻaauauina o fesoasoani meafaigaluega, tau maualalo o oloa, tagata faigaluega tomai, faʻaleleia masaniga taumafa, faʻapipiʻi faigofie ma sili atu faiga faʻavae ma tulafono faatonutonu o le a faʻalauteleina le atinaʻeina o pamu vevela.

Watanabe, sui fa'atonu o le pamu vevela Iapani ma nofoaga e teu ai / Matagaluega Fa'ava-o-malo, na fa'alauiloaina le "tulaga o le atina'e ma le va'aiga o le maketi pamu vevela a Iapani".Na ia taʻua o le pamu vevela o loʻo manatu o se tasi o tekinolosi autu e ausia ai le tautinoga a Iapani 2050 net zero emission.O le sini tele a Iapani i le 2030 o le faʻapipiʻi atili o pamu vevela fale gaosi oloa ma faʻatau faʻainitaneti pamu vai.


Taimi meli: Aukuso-01-2022